Medewerker Klantcontact Specialist

Functieomschrijving

Proud Experts zoekt met Klantcontact specialisten voor verschillende mooie opdrachten! Je kunt zowel op afstand vanuit huis als ook op locatie in Nijmegen werken, passend bij de corona eisen voor ons werken. Wil je tijdens je studie waardevolle praktijkervaringen opdoen? Grijp dit moment dan aan, we gaan graag  met je in gesprek!


Algemeen profiel

We zijn voor de rollen als bijvoorbeeld Zorgspecialist of CDD Analist met name op zoek naar HBO- en WO-studenten. Het is van belang dat je over sterke communicatieve vaardigheden beschikt, empathisch, nauwkeurig en doortastend bent en je bewust bent van de verantwoordelijkheid die je samen met ons aangaat. Indien je een studie volgt binnen de gezondheidszorg (ongeacht het specialisme) is dat een sterke pré, maar het is niet noodzakelijk. Je ontvangt van ons een specialistische training die je voorbereidt op de gesprekken die je gaat voeren.


Wat doet je als klantcontact specialist?

Als Klantcontact Specialist spreek je een doorsnede van de Nederlandse samenleving. Met jouw contactuele kennis maak je uiteenlopende onderwerpen bespreekbaar en je bent in staat om je goed in te leven in je gesprekspartner. We doen in deze rollen niet aan acquisitie en vragen je niet om klanten zelf commercieel te benaderen.

Je verzorgt aan de hand van je contact voor een correcte vastlegging daarvan in de daarvoor beschikbaar gestelde systemen. Via digitale middelen sta je altijd in contact met je projectteam. Je werkt zelfstandig en (grotendeels) vanuit huis.


5-daagse training

Om je goed voor te bereiden op de gesprekken start je met een vijfdaagse training vanuit huis waarbij de eerste twee dagen bestaan uit een e-learning module die je zelfstandig doorloopt. Daarna volgt een driedaagse training onder begeleiding van een docent. We zorgen er voor dat je goed voorbereid aan je werk kunt beginnen. Ook tijdens je werk zorgen we voor coaching en begeleiding en helpen we je om steeds verder te groeien in je rol.


Flexibele werktijden

Je kunt binnen een vooraf vastgestelde variant aangeven hoeveel uur je minimaal en maximaal per week kunt werken.

  Startdatum training en werkdagen

  Je kunt op meerdere momenten starten met de training. Hierna word je ingezet op de dagen dat jij beschikbaar bent. Je werkt jouw gekozen blokuren in werkdagen van maandag tot en met zondag, tussen 8:00 – 22:00 uur.


  Wat bieden we jou?

  • Persoonlijke ontwikkeling: je wordt razendsnel opgeleid in een bijzonder werkveld.
  • Je gaat werk doen dat van maatschappelijk belang is.
  • Volop kansen om je door te ontwikkelen, binnen of buiten Proud Experts.
  • De mogelijkheid om flexibel te werken vanuit huis.
  • Je werkt in leuke en informele projectteams, met jonge mensen die elkaars ontwikkeling in een stroomversnelling brengen.
  • Bij Proud Experts is er ook altijd ruimte voor ontspanning en plezier!

  Functievereisten

  • Je hebt of volgt een hbo of WO opleiding.
  • Je bent empathisch, zorgvuldig en doortastend.
  • Je bent zelfstartend, stressbestendig en kunt verantwoordelijkheid nemen.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en weet mensen te overtuigen.
  • Je gaat ervoor om altijd te blijven leren en je wil je graag doorontwikkelen.
  • Je kunt zorgvuldig omgaan met privacygevoelige informatie.
  • Je kunt goed werken in een team. Je staat altijd open voor feedback en deinst er ook niet voor terug zelf feedback te geven.
  • Je bent flexibel inzetbaar. We verwachten dat je minimaal twee avonden in de week en 1x per maand in het weekend beschikbaar bent.


  Soort dienstverband: Parttime, Fulltime, Tijdelijk, Bepaalde tijd

  Salaris: € 11,00 tot €13,00 bruto per uur