Junior Kredietacceptant

Functieomschrijving

Heb je een oog voor cijfers en interesse in de wereld van kredieten. Kom werken als kredietacceptant bij onze gezellige en ambitieuze organisatie. Lees snel verder!Wie zijn wij?

Wij zijn Proud Experts! Als bewezen business partner van financieel dienstverleners bieden wij oplossingen die leiden tot flexibilisering, efficiency en verbetering van processen en klantreizen. Vanuit Amersfoort en Nijmegen nemen wij processen of in sommige gevallen zelfs hele afdelingen van onze opdrachtgevers uit handen. Ons speelveld bevindt zich met name in de financiële dienstverlening: hypotheken, pensioenen, verzekeringen en customer due diligence. Je treft bij Proud Experts alle professionele faciliteiten van een grote corporate, maar met de atmosfeer van een gezellig familiebedrijf.

Wat ga je doen?

Als Kredietacceptant ben jij in the lead voor aanvragen van leningen. Je toetst de binnenkomende aanvragen aan de hand van de geldende wet- en regelgeving. In de functie weet je als geen ander een goede afweging te maken tussen risico’s en baten. Een scherp oog is essentieel, voor zowel de risico’s als de juiste administratieve afhandeling. Afwisseling genoeg trouwens, want je bent ook nog veel in contact met de financieel adviseurs die direct in contact staan met de klant. Van hen en van je ervaren collega’s kan je veel leren en jezelf in korte tijd ontwikkelen tot een echte expert!

Waarom Proud Experts?

Onze werkwijze is lastig te vergelijken met andere partijen op de arbeidsmarkt. De lijntjes zijn zeer kort, we werken op basis van vertrouwen en we waarderen ieders input. Bovendien kun je bij ons flexibel werken, thuiswerken of parttime werken. Thuiswerken is voor veel van onze collega’s ‘normaal’ geworden, ook al is het leuk om eens per week (bijvoorbeeld op de donderdagmiddagborrel) aanwezig te zijn om al je leuke collega’s beter te leren kennen.

Wat hebben we jou te bieden?

  • Een salaris tussen de €2500,- en €2900,- bruto op basis van 40 uur;

  • Focus op jouw ontwikkeling door middel van een persoonlijk ontwikkelplan;

  • Veel mogelijkheden tot flexibel- en thuiswerken;

  • Een goede pensioenregeling;

  • 25 vakantiedagen;

  • Ruimte voor ontspanning en plezier, met georganiseerde borrels en evenementen;

  • Uitgebreide lunches op kantoor;

  • Open, informele cultuur waarbinnen iedere nieuwe collega zich direct welkom voelt.

Functievereisten

Nu verwacht je waarschijnlijk een waslijst aan diploma- en competentie-eisen. Daar houden wij niet van. Het zou mooi zijn als je:

  • interesse in de financiële dienstverlening, en specifiek het acceptatieproces te hebben;

  • In het bezit te zijn van de Wft Basis;

De eerste maand staat in het teken van het inwerken. Hiervoor kun je goed terecht bij de senior acceptanten op onze locatie in Amersfoort. Na het inwerktraject verandert de standplaats naar ons prachtige kantoor in Nijmegen. Klinkt goed? Laten we in gesprek gaan! We leren je graag kennen.Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Tijdelijk, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd