Hypotheekadviseur

Functieomschrijving

Ben jij de Hypotheekadviseur die bijdraagt aan de ultieme klantreis? Realiseer jij de volgende mijlpaal in het leven van mensen? En wil je onderdeel uitmaken van een dynamisch en hecht team waar gedreven professionals er alles aan doen om klanten te helpen aan de financiering van hun droomhuis? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Lees de vacature en wellicht mogen we jou binnenkort als nieuwe collega verwelkomen.

 

Trots

Onze Business Process Outsourcing organisatie en onze Proud Experts blijven zich voortdurend ontwikkelen. Inmiddels werken er meer dan 200 experts bij ons, van enthousiaste juniors tot ervaren seniors. Onze mensen vormen de belangrijkste asset in onze organisatie. Zij doen het werk en zorgen voor een ultieme klantreis. Ook zijn we trots op de opdrachtgevers waar we voor werken. Toonaangevende bedrijven waar kwaliteit en professionaliteit de boventoon voeren. 

 

Wat ga je doen?

Als Hypotheekadviseur bij Proud Experts ben je verantwoordelijk voor het informeren en adviseren van klanten. Je bezit een hoge dosis empathie en maakt makkelijk contact met anderen. Je bent je ervan bewust dat de door jou getoonde interesse en respect voor de achtergrond en standpunten van de klant, bijdragen aan de opbouw van de klantrelatie. Je bent in staat om complexe vraagstukken begrijpelijk te maken voor de klant en legt verbanden tussen de verschillende aspecten van informatie. Ons credo is ‘you never work alone’. Je bent altijd onderdeel van een team en we hebben een gezamenlijk doel. Je collega’s zijn je klankbord.

 

Uiteraard staat de klant centraal en is het opleveren van volwaardige adviesrapporten kenmerkend voor deze job. Echter vinden we persoonlijke groei en ontwikkeling bij Proud Experts minstens zo belangrijk. Deze ruimte krijg je van ons zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen en verbeteren. Je leert kritisch kijken naar je eigen handelen en implementeert de uitkomsten hiervan bij een volgend dossier. Je hebt zelf de regie als het gaat om je ontwikkeling, zowel op vaktechnisch als persoonlijk vlak. Werkgeluk vinden we belangrijk bij Proud Experts en open communicatie is daarin erg belangrijk. We staan altijd open voor verbetervoorstellen om de kwaliteit en effectiviteit te verbeteren. Het hebben van een proactieve houding is iets wat we graag terug zien bij onze mensen.  


Wat hebben we jou te bieden?

 • Een marktconform salaris;
 • Focus op jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • De mogelijkheid tot flexibel werken;
 • Ruimte voor ontspanning en plezier;
 • Open, informele cultuur waarbinnen iedere nieuwe collega zich direct welkom voelt.

 

Waar kom je terecht?

In een hecht team van  enthousiaste en gedreven collega’s in hartje centrum van Nijmegen, op loopafstand van het centraal station. We werken met passie voor onze opdrachtgevers, maar leggen ook regelmatig het werk even aan de kant om een drankje te drinken.

Functievereisten

 • HBO werk- en denkniveau;
 • In het bezit van WFT Basis, WFT Hypothecair Krediet en WFT Vermogen;
 • Probleemoplossend vermogen;
 • Communicatief sterk;
 • Nauwkeurig;
 • Stressbestendig;
 • Kennis van NHG en de gedragscode hypothecaire financieringen.