Hypotheekacceptant

Functieomschrijving

Het werk van een hypotheekacceptant vraagt veel van je. Ben jij accuraat, proactief, verantwoordelijk, ambitieus en communicatief vaardig? Kom dan werken bij de gezelligste, meest ambitieuze organisatie in Nijmegen: Proud Experts.

Wie zijn wij?

Wij zijn Proud Experts! Als bewezen business partner van financieel dienstverleners bieden wij oplossingen die leiden tot flexibilisering, efficiency en verbetering van processen en klantreizen. We nemen processen of in sommige gevallen zelfs hele afdelingen van onze opdrachtgevers uit handen. Ons speelveld bevindt zich met name in de financiële dienstverlening: hypotheken, pensioenen, verzekeringen en customer due diligence. Je treft bij Proud Experts alle professionele faciliteiten van een grote corporate, maar met de atmosfeer van een gezellig familiebedrijf.

Wat ga je doen?

Als hypotheekacceptant in Nijmegen kom je te werken in een mid-office functie. Je houdt je zowel bezig met klantcontact als een accurate afhandeling van de stukken. Dit is zeker uitdagend bij projecten waarin maatwerk vereist is. Op het moment ondersteunen we verschillende opdrachtgevers met hun processen omtrent de hypotheekacceptatie, van buy to let hypotheken tot maatwerkoplossingen waar je van A tot Z in de lead én eindverantwoordelijke bent. Grote verantwoordelijkheid! Bovendien krijg je alle vrijheid om verbeteringen in het proces aan te dragen. Dit alles doe je niet alleen. Je komt in een divers team terecht, uiteenlopend van junioren tot senioren.

Onze naam is niet voor niets Experts! Via ons moderne, gezellige kantoor in hartje Nijmegen lopen circa 10% van alle hypotheekaanvragen in Nederland. Als bekende speler in de markt schakelen we met alle grote banken en hypotheekverstrekkers en met lokale advieskantoren.

Waarom Proud Experts?

Onze werkwijze is lastig te vergelijken met andere partijen op de arbeidsmarkt. De lijntjes zijn zeer kort, we werken op basis van vertrouwen en we waarderen iedereen hun input. Bovendien kun je flexibel werken, thuiswerken of parttime werken. Thuiswerken is voor veel van onze collega’s ‘normaal’ geworden, ook al is het leuk om eens per week (bijvoorbeeld op de donderdagmiddagborrel) aanwezig te zijn om al je leuke collega’s beter te leren kennen.


Wat hebben we jou te bieden?

 • Een salarisrange tot €3640,- op basis van een 40-urige werkweek;

 • Focus op jouw persoonlijke ontwikkeling, persoonlijk ontwikkelplan;

 • Veel mogelijkheden tot flexibel- en thuiswerken;

 • Een goede pensioenregeling;

 • 25 vakantiedagen;

 • Ruimte voor ontspanning en plezier, met georganiseerde borrels en evenementen;

 • Uitgebreide lunches op kantoor;

 • Open, informele cultuur waarbinnen iedere nieuwe collega zich direct welkom voelt.

Functievereisten

 • Je bent in bezit van Wft Hypothecair Krediet. Wft Vermogen is een pré (deze kan ook kosteloos via ons worden behaald);

 • 24- 40 uur in de week beschikbaar;

 • Je hebt minstens 1 jaar werkervaring met hypotheken;

 • Ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel, dat vragen wij ook van jou!


Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Tijdelijk, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd