Hypotheek Specialist (Junior)

Functieomschrijving

Ben jij iemand met gezonde dosis inlevingsvermogen en wil je graag jouw eerste stappen in de hypotheekbranche zetten?  Ben jij toe aan een serieuze baan met volop doorgroeimogelijkheden? Stel je van nature de klant centraal en ben je iemand met een gestructureerde werkaanpak? Dan is deze job jou op het lijf geschrevenLees dan snel verder en wie weet wordt jij één onze nieuwe Junior Hypotheek Specialisten.


Trots

Onze Business Process Outsourcing organisatie en onze Proud Experts blijven zich voortdurend ontwikkelen. Inmiddels werken er meer dan 200 experts bij ons, van enthousiaste juniors tot ervaren seniors. Onze mensen vormen de belangrijkste asset in onze organisatie. Zij voeren het werk uit en zorgen voor een ultieme klantreis. Ook zijn we trots op onze opdrachtgevers. Toonaangevende bedrijven binnen de financiële branche waar kwaliteit en professionaliteit de boventoon voeren.


Wat ga je doen?

Als hypotheekspecialist ben je het eerste aanspreekpunt voor nieuwe en bestaande klanten van onze opdrachtgevers in de financiële dienstverlening. Je voert  gesprekken met klanten en neemt terugbelverzoeken in behandeling. Je staat je klanten telefonisch te woord en er worden ook andere kanalen ingezet, zoals chat en e-mail.

In de (oriëntatie)gesprekken krijg je te maken met uiteenlopende casussen. Het is jouw taak om je te verplaatsen in de situatie van de klant, te werken aan een goede verstandhouding en natuurlijk om hem of haar zo goed mogelijk verder te helpen. Je draagt bij aan een positieve klantervaring en bent in staat om de klant-situatie te inventariseren en alle benodigde informatie gestructureerd te verzamelen. Je legt zaken op een voor de klant begrijpelijke manier uit en bespreekt het vervolgtraject. Je wekt de interesse van de klant en je uiteindelijke doel is om klanten een hypotheek te laten bezitten die nu en in de toekomst past bij hun persoonlijke situatie.

Je maakt gebruik van de verschillende systemen van Proud Experts en de opdrachtgever, waarbij het belangrijk is dat je nauwkeurig werkt. Verder doe je proactief verbetervoorstellen om de kwaliteit en effectiviteit van de werkzaamheden te verbeteren.


Wat hebben we jou te bieden?

 • Een marktconform salaris;
 • Focus op jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • De mogelijkheid tot flexibel werken;
 • Ruimte voor ontspanning en plezier;
 • Open, informele cultuur waarbinnen iedere nieuwe collega zich direct welkom voelt.Waar kom je terecht?

In een hecht team van enthousiaste en gedreven collega’s in hartje centrum van Nijmegen, op loopafstand van het centraal station. We werken met passie voor onze opdrachtgevers, maar leggen ook regelmatig het werk even aan de kant om een drankje te drinken.

Functievereisten

 • HBO werk- en denkniveau;
 • In het bezit van WFT Basis, WFT Hypothecair Krediet  (of deze bereid snel te behalen);
 • 24 uur tot 40 uur in de week beschikbaar;
 • Probleemoplossend vermogen;
 • Communicatief sterk;
 • Nauwkeurig;
 • Stressbestendig.
Soort dienstverband: 7 maanden contract met uitzicht op vast dienstverband, fulltime en parttime (24 tot 40 uur beschikbaar)

Salaris: €14,00 bruto per uur.