Commercieel Medewerker Klantbeheer

Functieomschrijving

Ben je op zoek naar een commerciële uitdaging met een hoop inhoud, maar zonder koude acquisitie? Lijkt een uitdaging waar je op een servicegerichte manier klanten kunt helpen jou wel wat, met bovendien mooie doorgroeimogelijkheden? Dan is dit jouw volgende stap!


Wie zijn wij?

Wij zijn Proud Experts! Als bewezen business partner van financieel dienstverleners bieden wij oplossingen die leiden tot flexibilisering, efficiency en verbetering van processen en klantreizen. Vanuit Amersfoort en Nijmegen nemen wij processen of in sommige gevallen zelfs hele afdelingen van onze opdrachtgevers uit handen. Ons speelveld bevindt zich met name in de financiële dienstverlening: hypotheken, pensioenen, verzekeringen en customer due diligence. Je treft bij Proud Experts alle professionele faciliteiten van een grote corporate, maar met de atmosfeer van een gezellig familiebedrijf.

Wat ga je doen?

Samen met samenwerkende lokale advieskantoren willen we particuliere klanten zo goed mogelijk van dienst zijn. In de rol van Commercieel Medewerker Klantbeheer zul je bestaande klanten bellen om te inventariseren of hun verzekeringsoplossing nog passend is. In laagdrempelige gesprekken bespreek je de actuele situatie en ontwikkelingen in hun leven. Bijvoorbeeld heel mooie gebeurtenissen zoals de geboorte van een kind, een aankomende verre vakantie, een nieuwe auto. Maar ook de minder leuke, zoals een overlijden of een scheiding. Met jouw gespreksvaardigheden breng je de dialoog op gang, met het uiteindelijke doel om de klant te voorzien van een zo compleet mogelijke oplossing waar de klant niet meer naar om hoeft te kijken.


Ervaring of kennis met onze branche, de financiële dienstverlening, is niet nodig. Het is wel belangrijk dat je graag hierover wilt leren en een loopbaan in deze richting ambieert. Deze toekomst zien wij samen; investeren in onze medewerkers is één van onze kernwaardes. Alle benodigde (Wft-)certificaten kunnen op onze kosten behaald worden. Daarnaast ontwikkel je ook jouw persoonlijke gespreks- en commerciële vaardigheden met behulp van onze professionele trainers. Kortom: alle handvatten voor een succesvolle carrière in de branche!Waarom Proud Experts?

Onze werkwijze is lastig te vergelijken met andere partijen op de arbeidsmarkt. De lijntjes zijn zeer kort, we werken op basis van vertrouwen en we waarderen ieders input. Bovendien kun je bij ons flexibel werken, thuiswerken of parttime werken. Thuiswerken is voor veel van onze collega’s ‘normaal’ geworden, ook al is het leuk om eens per week (bijvoorbeeld op de donderdagmiddagborrel) aanwezig te zijn om al je leuke collega’s beter te leren kennen.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een salaris vanaf €2250,- op basis van 40 uur, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Focus op jouw ontwikkeling door middel van een persoonlijk ontwikkelplan;
 • Veel mogelijkheden tot flexibel- en thuiswerken;
 • Een uitstekende pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen;
 • Ruimte voor ontspanning en plezier, met georganiseerde borrels en evenementen;
 • Uitgebreide lunches op kantoor;
 • Open, informele cultuur waarbinnen iedere nieuwe collega zich direct welkom voelt


Functievereisten

 • Je krijgt energie en haalt voldoening uit het benutten van commerciële kansen;
 • Je hebt affiniteit met de financiële dienstverlening;
 • Een Wft Basis is een pré;
 • Je woont in de buurt van ons kantoor in Nijmegen.


Interesse gewekt? Solliciteer dan direct! We nemen binnen 24 uur contact met je op. Bij vragen kan je altijd contact opnemen met Kjeld (0657986102). We hopen je snel te zien!

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Tijdelijk, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd