CDD-analist

Functieomschrijving

Ben jij iemand die het een sport vindt om alles tot op de bodem uit te zoeken? Interesseer jij je in onderzoek doen op juridisch en financieel vlak om zo bijvoorbeeld fraude en witwassen te voorkomen? En denk jij dat je met jouw enthousiasme en professionaliteit een waardevolle bijdrage kan leveren binnen ons team? 

Kortom, ben jij de fantastische analytische Sherlock Holmes die wij zoeken? Solliciteer dan snel!


Wat ga je doen?  

Elke organisatie binnen de financiële dienstverlening heeft een wettelijke verplichting om fraude, witwassen en terrorisme tegen te gaan. Als CDD-analist draag je hieraan bij door verschillende entiteiten te onderzoeken: van eenmanszaken tot complexere bedrijfsstructuren, bijvoorbeeld een stichting administratiekantoor. Het belangrijkste is om verder onderzoek te doen naar ongebruikelijke en verdachte klantprofielen. Jij maakt het klantprofiel compleet bij de on-boarding en licht deze periodiek door. Het leggen van verbanden, adequaat om kunnen gaan met privacygevoelige gegevens en kennis hebben van organisatiestructuren is van belang. Het voordeel is dat naast een deel Young Professionals er ook een aantal senior analisten op dit project meewerken, van wie je veel kan leren. Uiteraard is er een inwerkperiode waarbij jij je opleiding Wwft behaald om klaargestoomd te worden om criminelen op te sporen. 


Wat bieden we jou?  

  • Een uitstekend salaris;  
  • Interne opleidingen, die ook extern zijn geaccrediteerd (Wwft, Wft Basis, e.d.); 
  • Doorgroeipad binnen de CDD of een andere richting in de financiële wereld;  
  • De mogelijkheid tot hybride thuiswerken na de inwerkperiode;  
  • Ruimte voor ontspanning en plezier;  
  • Open en informele cultuur waarbinnen iedere nieuwe collega zich direct welkom voelt.  


Waar kom je terecht?  

Proud Experts levert operationele ondersteuning in de front-, mid- en backoffice van financiële dienstverleners. Ons bedrijf is gespecialiseerd in hypotheekadvies en acceptatie, klantenservice-activiteiten, CDD-trajecten en de afhandeling van schadeclaims. We optimaliseren processen en customer journeys, waarbij we kennis voor onze opdrachtgevers behouden en samen uitbouwen. In sommige gevallen nemen we zelfs gehele afdelingen over van onze opdrachtgevers en richten die afdelingen vervolgens in op onze locatie in het hart van de gezellige stad Nijmegen. Je treft bij Proud Experts alle professionele faciliteiten van een grote corporate, maar de atmosfeer van een gezellig familiebedrijf.  


Functievereisten


  • Je hebt minimaal HBO werk- of denkniveau of CDD-ervaring;
  • Beschikbaar voor 24 tot 40 uur per week;
  • Een ambitie om binnen dit vakgebied te presteren en te groeien.


 

 

Soort dienstverband: Fulltime, Tijdelijk, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd